Onrust vanwege een vleermuishotel: ‘Waarom nou uitgerekend hier’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Onrust vanwege een vleermuishotel: ‘Waarom nou uitgerekend hier’

3 mei, 06:56 Dieren
John Beringen
Drie van de vier 'tiny-houses' ten tijde van de bouw
Drie van de vier 'tiny-houses' ten tijde van de bouw

DRIEBERGEN Onlangs zijn er op het dak van woningencomplex ‘De Griffel’ vier zogenaamde ‘tiny-houses’ voor vleermuizen geplaatst. Een actie die veel beroering op gang gebracht blijkt te hebben bij een deel van de bewoners.

Een aantal van hen wil hier wel wat over vertellen; niemand wil echter met naam en toenaam genoemd worden. ,,Laat ik beginnen met op te merken dat ik geen kwaad woord wil zeggen over ‘Heuvelrug Wonen’, de eigenaar van het complex, want als er wat stuk is en je belt, wordt er meteen actie ondernomen”, laat een man weten. ,,Maar waarom moeten die vleermuizen nou uitgerekend gehuisvest worden te m..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.