Vernielingen in Driebergen: ‘We ruimen het wel weer op, maar het is zo onnodig’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Vernielingen in Driebergen: ‘We ruimen het wel weer op, maar het is zo onnodig’

27 jan, 13:52 Corona
Victor Schutijser
Het vernielde hek aan de achterkant van het muziekgebouw.
Het vernielde hek aan de achterkant van het muziekgebouw.

DRIEBERGEN Afgelopen week zijn er meerdere keren ‘s avonds mensen op het terrein geweest van Muziekvereniging Aurora en voetbalvereniging FC Driebergen. ,,We hebben deze week drie keer melding gedaan bij de politie, zij gaan het extra meenemen in de surveillance”, vertelt Arthur Gijzen van Aurora.

Het probleem speelt al langere tijd. ,,Sinds november en december komen er regelmatig mensen op het terrein in de avond die zooi achterlaten. Het gaat om afval en etensresten. We vinden sporen van barbecue en er worden dingen op ons terrein vernield”, vertelt Mewis Breij, voorzitter van Aurora.

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.