Eerste zorgmedewerkers van QuaRijn gevaccineerd - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Eerste zorgmedewerkers van QuaRijn gevaccineerd

15 jan, 06:55 Corona Coronavirus
Wilco Willemse
Jan Hoijtink besteedt veel tijd om ook het verzorgend personeel van Quarijn goed voor te lichten over het coronavaccin.
Jan Hoijtink besteedt veel tijd om ook het verzorgend personeel van Quarijn goed voor te lichten over het coronavaccin.

HEUVELRUG De eerste coronavaccins zijn inmiddels gegeven aan zorgmedewerkers in het hele land. Ook de medewerkers van Woonzorgcentrum De Ridderhof in Amerongen zijn opgeroepen om zich te laten vaccineren en daar wordt ruim gehoor aan gegeven. Daarmee lijkt een eerste stap naar de oplossing uit deze crisis gezet.

Jan Hoijtink is specialist ouderengeneeskunde voor De Ridderhof, onderdeel van QuaRijn. Eerder was hij twaalf jaar huisarts in Den Bosch en Leersum: ,,Het is echt teamwork. Er is veel overleg over de cliënten die met dementie kampen en zelf niet kunnen aangeven wat hun klachten zijn. Vaak is de verzorgende degene die de eerste signalen opvangt. Samen met paramedici als de psycholoog, de fysioth..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.