Nu of nooit glasvezel!
Nu of nooit glasvezel! nvt

Laatste kans bewoners Maarn/Maarsbergen op glasvezel

8 juli 2020 om 22:13 Column Deel je nieuws

Na dit weekend sluit maandag 13 juli de glasvezelactie van Deltafibernetwerk in Maarn en Maarsbergen. Is de vereiste 35% deelname behaald, dan krijgt ook Maarn en Maarsbergen eindelijk glasvezel. Aangezien KPN de kleine dorpen (behoudens nieuwbouwwijken) niet interessant vindt is Deltafiber Netwerk met reeds ruim 650.000 aansluitingen in Nederland, in dit gat gesprongen en geeft wel de kleine kernen de kans om ook het beste en snelste en meest toekomstbestendige internet en 4K HDTV te krijgen. Zo niet dan blijven onze dorpen nog vele jaren verstoken van deze moderne voorziening, daar waar omliggende dorpen als Doorn en Woudenberg al wel 10 jaar (!!!) over glasvezel beschikken!

Glasvezel, mits u zich aanmeld uiterlijk dit weekend, dus voor 13 juli, is volledig gratis en verhoogd de waarde van uw woning. Het maandabonnement voor TV en het veel snellere internet, gaat pas in als de aansluiting in uw woning geheel werkt en kost hetzelfde (en soms zelfs goedkoper dan de bestaande aanbieders over de oude en tragere koperen netwerken als Ziggo (coax) en KPN (telefoonkabel). Ook heeft 1 van de providers een actie met "gratis installatie door een monteur van TV en snelle Wifi tot in de nok van uw huis" waarmee u op iedere verdieping over goed internet beschikt.

Kortom snel internet en goede WIFI over glasvezel kost u geen euro extra dus help mee het % voor aanleg te halen voor onze dorpen en meld u aan.

Wil je graag meer informatie over de aanleg van glasvezel? Kom dan zaterdag 11 juli naar De Twee Marken in Maarn. Tussen 10.00 en 15.00 staan DELTA Fiber Netwerk, lokale verkopers en telecomaanbieders klaar om je vragen te beantwoorden of te helpen bij het afsluiten van een abonnement. Daarnaast staat er ook een stroopwafelkraam klaar om te zorgen voor iets lekkers. Twee redenen om langs te komen dus! Ook bij SVMM zal tijdens het voetbaltoernooi aldaar a.s. zaterdag 11 juli een mogelijkheid zijn om u alsnog in te schrijven en is alle informatie en leuke gratis gadgets verkrijgbaar en met iedere aanmelding op het SVMM terrein steunt u de club. Zij krijgen minimaal € 10 per aanmelding gedoneerd!

Gratis glasvezel beste mede dorpsbewoners, die kans laten we toch niet lopen? Kom snel in actie nu het nog kan!

Henry Beuks, Ridder Fulcolaan 60 Maarsbergen, hier geboren en getogen, vrijwillig onbezoldigd ambassadeur vanuit de dorpsbewoners voor het glasvezelproject. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie