Bijeenkomst laatste levensfase: ‘Bespreek het voor het een issue wordt’

22 september 2022 om 15:07 Activiteiten Marlies Wiegand
Marlies Wiegand (midden) is huisarts in Leersum en vindt het belangrijk het gesprek aan te gaan over de laatste levensfase.
Marlies Wiegand (midden) is huisarts in Leersum en vindt het belangrijk het gesprek aan te gaan over de laatste levensfase.

LEERSUM Stichting Het Bezinningshuis houdt met Huisartsenpraktijk De Kaapsche Poort, Heuvelrug Gezond, sociaal dorpsteam, Hospice De Wingerd, netwerk palliatieve zorg en anderen op woensdag 28 september een bijeenkomst in De Binder in Leersum.

Dat we op een gegeven moment overlijden, is onvermijdelijk. Op sommige dingen, zoals de zorg in de laatste levensfase, kan men wél invloed hebben door er tijdig over na te denken en te praten. ,,Hierover nadenken en praten met mensen in uw omgeving is belangrijk. Met uw naasten of uw huisarts. Om goed in gesprek te kunnen gaan, heeft u goede inf..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.