Logo Bosboemel
Logo Bosboemel Cocky Kok

Aan de boemel in de Natuur

Activiteiten Deel je nieuws

Voor iedereen die wat slechter ter been is, is er nu de mogelijkheid om te genieten van de prachtige natuur in onze bosrijke omgeving. In samenwerking met Utrechts Landschap starten de vrijwilligers van Het Amerongse Bos deze zomer met een nieuwe activiteit onder de naam Bosboemel. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om, evt. samen met een vriend of vriendin, een mooie rondrit van ongeveer een uur te maken en de rust en schoonheid van de Amerongse bossen te ervaren.

Met een gids, die ook uw chauffeur is, rijdt u in een golfkar vanaf de Tabaksschuur aan de Veenseweg 8 in Amerongen dwars door de bossen. U geniet u van de afwisselende natuur en bezoekt een aantal fraaie uitzichtpunten waar u kunt uitkijken over de heuvelrug en de uiterwaarden. Onderweg vertelt de gids u allerlei interessante wetenswaardigheden over de omgeving en de natuur in het gebied waardoor u rijdt.

De golfkar biedt plaats aan 6 personen incl. de chauffeur. Na ongeveer een uur komt u weer terug bij het Informatiecentrum in de Tabaksschuur.

De kosten van een rit voor het seizoen 2020 zijn € 5,00 p/persoon. Als dat nodig is kunt u een begeleider meenemen. Deze zomer rijdt de Bosboemel 4 en 5 april, 16 en 17 mei, 20 en 21 juni, 18 en 19 juli, 15 en 16 augustus en 19 en 20 september.

Voor nadere informatie, vertrektijden, of als u zich wilt opgeven mailt u naar: bosboemel.UL@gmail.com

Let op: De inhoud van dit artikel staat onder voorbehoud van verdere ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Houdt u daarom de site van Utrechts Landschap: https://www.utrechtslandschap.nl/activiteiten/overzicht  goed in de gaten!

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 15 uur geleden
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47
Afbeelding
Welzijn, een levensnoodzaak! Column 11 aug, 16:00
Afbeelding
Groot feest tijdens La Vuelta bij De Markies van Carabas 11 aug, 13:00