Logo Bosboemel
Logo Bosboemel Cocky Kok

Aan de boemel in de Natuur

Activiteiten Deel je nieuws

Voor iedereen die wat slechter ter been is, is er nu de mogelijkheid om te genieten van de prachtige natuur in onze bosrijke omgeving. In samenwerking met Utrechts Landschap starten de vrijwilligers van Het Amerongse Bos deze zomer met een nieuwe activiteit onder de naam Bosboemel. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om, evt. samen met een vriend of vriendin, een mooie rondrit van ongeveer een uur te maken en de rust en schoonheid van de Amerongse bossen te ervaren.

Met een gids, die ook uw chauffeur is, rijdt u in een golfkar vanaf de Tabaksschuur aan de Veenseweg 8 in Amerongen dwars door de bossen. U geniet u van de afwisselende natuur en bezoekt een aantal fraaie uitzichtpunten waar u kunt uitkijken over de heuvelrug en de uiterwaarden. Onderweg vertelt de gids u allerlei interessante wetenswaardigheden over de omgeving en de natuur in het gebied waardoor u rijdt.

De golfkar biedt plaats aan 6 personen incl. de chauffeur. Na ongeveer een uur komt u weer terug bij het Informatiecentrum in de Tabaksschuur.

De kosten van een rit voor het seizoen 2020 zijn € 5,00 p/persoon. Als dat nodig is kunt u een begeleider meenemen. Deze zomer rijdt de Bosboemel 4 en 5 april, 16 en 17 mei, 20 en 21 juni, 18 en 19 juli, 15 en 16 augustus en 19 en 20 september.

Voor nadere informatie, vertrektijden, of als u zich wilt opgeven mailt u naar: bosboemel.UL@gmail.com

Let op: De inhoud van dit artikel staat onder voorbehoud van verdere ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Houdt u daarom de site van Utrechts Landschap: https://www.utrechtslandschap.nl/activiteiten/overzicht  goed in de gaten!

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Onrust door plan voor zonneveld in Overberg: ‘De mensen voelen zich niet gehoord’ 2 uur geleden
Afbeelding
Weer landelijke ophokplicht pluimvee wegens opleving vogelgriep 15 uur geleden
Afbeelding
Politieke partijen buurgemeenten zoeken oplossing veiligheid fietsende leerlingen gisteren
Afbeelding
Heuvelrugpolitiek wil geen omgekeerde vlaggen meer 4 okt, 13:18
Afbeelding
Slechts één inzittende betrokken bij politieachtervolging die eindigde met aanrijding in Driebergen 4 okt, 12:31
PREMIUM
Afbeelding
Herstel van schade door valwind in Leersum kan beginnen 4 okt, 12:00
Afbeelding
Van Barneveld helpt door brand getroffen bakker uit Doorn 4 okt, 08:27