Komt er weer zon grote club Pieten in Amerongen?
Komt er weer zon grote club Pieten in Amerongen? Tim Taverne

Sinterklaas in Amerongen

8 november 2019 om 22:24 Activiteiten Deel je nieuws

Heeft u de datum al in de agenda staan? Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas en al zijn pieten naar Amerongen. Net als voorgaande jaren komt de Sint om 13:30 uur aan bij de Pepernotenmolen ‘Maallust’, vanuit daar gaat hij in een lange stoet naar de Allemanswaard.

Vanaf 13.45 uur zijn jullie allemaal welkom bij de Allemanswaard. Tot 14.00 is er vermaak onder begeleiding van het Amerongse dweilorkest Bende Gek.

Zal het dit jaar vlekkeloos gaan? Wij vragen het ons af… Wij geven alvast één tip, hou daarvoor de Facebookpagina van de intocht in de gaten: www.facebook.com/Sinterklaas-intocht-Amerongen. Want ook dit jaar hebben wij al vroeg contact met Spanje en dit is allemaal terug te zien in de video’s op facebook vanaf zaterdag 9 november.

Na de intocht gaan wij via de Proloog, de Allemanswaard naar binnen voor een spetterende kindershow.  Deze is voor alle kinderen van 3 tot en met 7 jaar. Wilt u een telefoonnummer aan uw kind meegeven? Natuurlijk zijn ook de Sint en de Pieten bij dit kinderfeestje aanwezig. Het feest is om 16.15 uur afgelopen, de kinderen kunnen dan worden opgehaald.

Het is enorm fijn dat alle Amerongse ondernemers, de gemeente en Kringloopcentrum GoedZo dit weer mogelijk hebben gemaakt. Waar zou de Sinterklaasintocht zijn zonder deze hulp.

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie