naar de gasten met een doos vol
naar de gasten met een doos vol Agnes Snel

Zonnebloem afdeling Driebergen verwent gasten met kersen.

27 juni 2020 om 21:43 Zorg Deel je nieuws

De Zonnebloem Driebergen moet noodgedwongen op dit moment werkloos toezien omdat Sparrenheide hermetisch afgesloten is van de buitenwereld en onze activiteiten daar altijd in de Vierhoutzaal plaatshebben. Ook onze vaste Zomeravondbijeenkomst met ruim 70 gasten bij Champ’ Aubert kan dit jaar niet plaatsvinden vanwege het grote risico dat onze gasten lopen en de beperkingen op de grootte van groepen die samen mogen komen. Dat is voor ons heel erg vervelend omdat wij graag activiteiten voor onze gasten organiseren maar het is natuurlijk nog veel vervelender omdat onze gasten door alle maatregelen amper de deur uitkunnen en helemaal geen bezigheden hebben. Daarom hebben wij als afdeling Driebergen besloten om onze gasten af en toe in het zonnetje te zetten en ze te laten weten dat we ze absoluut niet vergeten zijn. Met Pasen hebben alle 160 gasten een bloemetje gehad en nu het zomer wordt, hebben wij besloten om bij alle gasten een doosje kersen te bezorgen.

Op de foto is te zien hoe de 30 kilo kersen verdeeld zijn over 160 porties en de vrijwilligers hun kersen in ontvangst nemen zodat alle gasten kunnen genieten van een lekker bakje kersen.

In dit artikel zou ik ook graag de aandacht willen vestigen op de mogelijkheid om dit jaar via de website zonnebloemrh.nl  bij de afdeling Driebergen Zonnebloemloten te bestellen omdat het voor ons nu heel moeilijk is om onze loten fysiek aan de man te brengen daar allerlei evenementen waar onze afdeling haar loten verkocht dit jaar geen doorgang kunnen vinden. Onze afdeling is qua inkomsten voornamelijk afhankelijk van de inkomsten van de loten. Van iedere 2 euro van een lot komt er € 1,50 bij onze eigen afdeling terecht en dat geld wordt dus direct besteed aan activiteiten voor onze fysiek beperkte dorpsgenoten.

Mocht u na het lezen van dit artikel denken dat de Zonnebloem misschien ook wel iets voor u is, kunt u contact opnemen met Annerie Pagnier tel. 513151. Wij kunnen zowel gasten als vrijwilligers gebruiken.

uitdelen van de kersen
advertentie
advertentie