Afbeelding
Natuuropleiding

Heuvelrug Avonturenclub

zaterdag 5 augustus 10:00 - 11:00

De Heuvelrug Avonturenclub is dé plek voor alle kindjes vanaf 2 jaar en hun papa’s en mama’s om onder begeleiding in de natuur te ravotten, seizoensgerichte spelletjes te spelen en samen op avontuur te gaan!

Durf jij mee? 

Iedere eerste zaterdag van de maand verzamelen we bij Mas Montagne in Amerongen. We starten om 10.00 uur een en sluiten om 11.00 uur af. Daarna is de gelegenheid om in het restaurant Mas Montagne na te kletsen onder het genot van een lekker kopje koffie, thee en sapje. Uiteraard kan er daarna nog zelfstandig verder gespeeld worden. Leer andere kindjes en ouders kennen en ga mee op pad! Per kind betaal je een bijdrage van €7,50 en voor een 6-rittenkaart betaal je eenmalig €39,-.

Wil je mee op ontdekking in de natuur? Stuur dan een mailtje naar infonatuurenkids@gmail.com en meld je aan. We starten zaterdag 4 maart 2023!

Over dit initiatief 

Dit initiatief is op verzoek van Monique Könings, moeder van Merel (2 jaar) en oprichter van Natuuropleiding. Zij merkte dat er in Amerongen en omgeving vrij weinig georganiseerd wordt voor de echte kleintjes, laat staan op het gebied van natuur en avontuur! Bij Natuur en Kids is zij dan natuurlijk aan het juiste adres. 

Locatie