Historisch Festival Doorn

zaterdag 9 juli 2022 10:00 t/m zondag 10 juli 17:00

Maak met het hele gezin een reis door de tijd en beleef meer dan 2500 jaar Europese geschiedenis! Het Historisch Festival is een bruisend evenement op het landgoed van Museum Huis Doorn, waar het verleden tot leven komt: van Romein tot hippie.

Op 9 en 10 juli zijn duizen re-enactors (acteurs) in het park aanwezig om je kennis te laten maken met historische tijdvakken.

Kom kijken naar de riddergevechten, vergaap je aan de Napoleontische paardenshows, ontmoet een Viking en beleef hoe een 19e-eeuwse picknick eraan toe ging. Je vindt er acteurs in kostuums, historische settings, mobiel erfgoed en spectaculaire demonstraties. Verspreid over het terrein vind je gezellige horecagelegenheden, winkeltjes en muziekoptredens.

Locatie

  • Museum Huis Doorn
    Langbroekerweg 10
    3941mt
    Doorn