Afbeelding
Filmhuis Parklaan Driebergen

Een nieuw tijdperk

vrijdag 23 december 2022 20:00 tot 22:30

Filmhuis Parklaan Driebergen vertoont een film hoe een Engelse aristocratische familie een nieuw tijdperk in gaat. 

Auto’s, elektrisch licht, de telefoon, ze veranderden het leven van de familie. De rokken werden korter, de dochters meer geëmancipeerd. Maar dat er nu een filmcrew neerstrijkt om een film op te nemen verdeelt de oude garde en de nieuwe generatie pas echt. 

Terwijl het kasteel in Engeland in een filmset verandert, vertrekt de helft van de familie naar het zuiden van Europa waar de moeder familias een huis blijkt te hebben geërfd van een oude aanbidder.

De filmrechten maken het niet mogelijk om meer over deze film te schrijven. Op de website leest u meer (www.filmhuisparklaan.nl) over deze film.  U kunt zich daar aanmelden (gratis) en lezen wat er nog meer op het programma staat. U weet dan waar u elke eerste dinsdag en derde vrijdag van de maand heen kunt gaan. Na afloop is er altijd gelegenheid om na te praten en een glas te drinken. 

Locatie