Oranjestein
Oranjestein Onbekend

De Stichtse Lustwarande in en om Amerongen

maandag 28 november 2022 20:00 t/m 22:00

Annet Werkhoven, wie kent haar niet van de historische artikelen uit onder andere De Kaap! Afgelopen najaar gaf zij voor het Cursusproject Amerongen een boeiende lezing over de achtergrond van haar schrijverschap en haar voorliefde voor geschiedenis. Nu gaat het over iet anders. 

Kasteel Amerongen is natuurlijk te bezoeken, maar in Amerongen en omgeving zijn meer historische gebouwen die Annet wel kent en jij wellicht nog niet. In deze lezing zal zij dan ook ingaan op diverse historische gebouwen in en om Amerongen. Ze zal onder meer boeiende verhalen vertellen over de mensen die er woonden en wonen. Kortom, je krijgt een kijkje achter de gevels. Het belooft een interessante avond te worden.

Voor meer informatie en aanmelden: www.cursusprojectamerongen.nl (en omstreken)

Locatie