Schrijf je eigen zelfportret

dinsdag 15 november 19:30 - 22:00

Heb je zin om in het najaar je eigen verhalen van je leven aan papier toe te vertrouwen? Zoek je een manier om niet compleet te hoeven zijn? Wil je ook ontdekkingen doen in je eigen verhalen?

Schrijf dan mee en maak vijf kleine portretjes van jezelf aan de hand van schilderijen van (on)bekende meesters zoals Vincent van Gogh, Frida Kahlo en Agnes Martin. Elk schilderij representeert een onderwerp en je verkent en beschrijft hoe dit onderwerp zich in jouw leven heeft laten zien. Onderwerpen waarover je gaat schrijven zijn o.a. vriendschap, roots, prullen en spullen, groei en bloei.

Schrijven bij mij betekent je aandacht richten op enkele scenes in je leven en deze met al je aandacht onderzoeken. Dit geeft je inzicht in wat deze aan je leven hebben bijgedragen. De schilderijen helpen je om vrijer naar je herinneringen te kijken en zonder oordeel met milde ogen stil te staan bij jezelf. Zo neem je een beetje afstand en komt er ruimte om de hele scene opnieuw te zien en ontdek je hiervoor de woorden. Je streeft dus niet naar een historische beschrijving maar een levendige beschrijving vol details waarin je je eigen rol, beleving en die van anderen beschrijft.

Praktische informatie

data: dinsdagavond 18/10, 25/10, 1/11, 8/11, 15/11,

tijd: 19.30-22.00 uur

kosten; € 125,-

Locatie Villa Xaverius Driebergen

Aanmelden en/of meer informatie

gerdi@doordetijd.nl of kijk op www.doordetijd.nl

Locatie