Politie bij de kruising Slaperdijk/Dwarsweg.
Politie bij de kruising Slaperdijk/Dwarsweg. WH Fotografie

Man van 54 gewond bij steekpartij Overberg; politie zoekt naar getuigen

19 maart 2024 om 15:23 Overig

OVERBERG Bij de steekpartij in Overberg dinsdagochtend is een 54-jarige automobilist gewond geraakt, dit meldt de politie dinsdagmiddag. Het incident vond rond 7:40 plaats op de kruising Slaperdijk/Dwarsweg. De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Zeer waarschijnlijk is een verkeersconflict aanleiding voor het steekincident. De verdachte is na het incident weggereden. Rond 09.00 uur is een 38-jarige man in Ede aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht. Het slachtoffer en de verdachte zijn allebei inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

INFORMATIE?

Om een beter beeld te krijgen van wat zich heeft afgespeeld, zoekt de politie getuigen. Heb jij informatie of mogelijk (dashcam) beelden? Neem dan contact op met de politie en bel met 0900-8844, of vul het online tipformulier van de politie in. Wil je liever anoniem blijven? Deel je informatie met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 of ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl

advertentie
advertentie