'Heuvelrugloop blijft een dorpsgebeuren'

5 februari 2014 om 00:00 Nieuws

MAARN - De eerste inschrijvingen voor de Heuvelrugloop zijn al weer binnen. De inmiddels traditionele loop door de bossen tussen Maarn en Doorn wordt dit jaar wederom gehouden op de derde zaterdag in juni. ,,Dus noteer 21 juni in de agenda", aldus Kees Sijssens.

door Monique José Timmermans

Kees Sijssens heeft de voorzittershamer van het organiserend comité overgenomen van Evert de Boer. Het organiserend comité is een samenwerkingsverband tussen de Lionsclub Maarn-Maarsbergen, SVMM, OSMM en het Sport College van ROC Midden Nederland. In dit comité blijft De Boer als vice-voorzitter van het bestuur verantwoordelijk voor de externe contacten, zoals met sponsoren. De affiniteit van Sijssens ligt meer op het technische vlak, een onderwerp waar hij zich vanuit het bestuur mee bezig zal houden.

Speciaal voor lopers die weinig ervaring hebben organiseert Aart Stigter, samen met de BDU en de Lionsclub een clinic. Tijdens een aantal sessies leert men te lopen voor de 5 of 10 km. In maart start de cursus en dat is op tijd om goed voorbereid mee te doen aan de loop op 21 juni.

Bekijk alle afstanden op www.heuvelrugloop.nl.

Meer over de Heuvelrugloop in de krant van donderdag 6 februari.

advertentie
advertentie