HDS blijft in de hoek waar de klappen vallen

31 januari 2014 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Het zit zondag derdeklasser HDS de afgelopen wedstrijden absoluut niet mee. Ook in de uitwedstrijd tegen Victoria (Loosdrecht), bleef de ploeg van trainer Frank Brouwer ongelukkigerwijs steken op een 4-3 verlies.

Toch had de hekkensluiter in de derde klasse absoluut meer verdiend. Met de doelman van het vijfde team onder de lat doordat eerste doelman Hack ziek was, kwam een goed spelend HDS in de vijfde minuut weliswaar op een 1-0 achterstand, maar was het Wilco van Drie die zijn ploeg met een fraai schot in de dertiende minuut naar gelijke hoogte schoot (1-1).

Alhoewel Leersum binnen 30 minuten op een 3-1 achterstand kwam te staan (eenmaal een penalty), was het Van Dam die nog voor rust de aansluitingstreffer binnenschoot. In een tweede helft waarin HDS het betere van het spel had en Van Drie een toegewezen penalty niet wist te verzilveren, slaagde de ploeg er in de slotfase niet meer in om een 4-3 achterstand weg te werken en bleef wederom met lege handen achter. Een hoogst ongelukkige nederlaag voor een hardwerkend en beter spelend HDS, dat in ieder geval als schrale troost ook Waterwijk en Baarn punten zag verliezen.