SVL krijgt zevenklapper om de oren van koploper

31 januari 2014 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL werd in de uitwedstrijd tegen koploper Breukelen volledig overklast. De ploeg van trainer Jan Gaasbeek keek bij rust al tegen een 4-1 achterstand aan, waarmee de wedstrijd al in een vroeg stadium was gelopen.

Op alle fronten kwamen de Langbroekers tekort en liep in twee wedstrijden het aantal tegentreffers op tot dertien. Binnen 25 minuten stond thuisploeg Breukelen al op een 3-0 voorsprong en was het Malolepszy die voor rust de score nog enigszins kon verzachten. Ook in de tweede helft een dominant spelend Breukelen dat SVL geen schijn van kans liet en uitliep naar een 6-1 voorsprong. Alhoewel SVL in de slotfase nog wel iets terug kon doen (treffers van Westbroek en Verkerk), was het allang over en uit voor de ploeg van Gaasbeek, die uiteindelijk met 7-3 van de mat werd gespeeld door een superieur spelend Breukelen.

Voordeel is dat SVL de topclubs nu heeft gehad en zich kan gaan opmaken voor betere tijden.