DEV geteisterd door veel blessureleed

23 januari 2014 om 00:00 Nieuws

DOORN - Alhoewel zaterdag derdeklasser DEV in de uitwedstrijd tegen koploper Jonathan uit Zeist met 5-0 kopje onder ging, speelde de ploeg trainer Michel van Aken zeker geen mislukte wedstrijd.

Van Aken: ,,Dat Jonathan een kwalitatief goede ploeg genoemd mag worden en zeker aanspraak gaat maken op de titel, is zeker. We kwamen hoogst ongelukkig op een vroege 2-0 achterstand en liepen vervolgens gewoonweg achter de feiten aan. Door met name te veel blessureleed, komen we tegen dit soort ploegen duidelijk te kort. Een ding is echter zeker. De ploeg heeft zich, in tegenstelling tot de week er voor, volledig gegeven en heeft geknokt tot het bittere einde. Aan inzet en werklust ontbrak het absoluut niet dit keer."

Ondanks de vroege 2-0 achterstand, kon DEV de schade tot aan het rustsignaal beperkt houden en derhalve blijven hopen op betere tijden. Maar die kwamen er in het tweede deel van de wedstrijd niet, wat met name kwam door het feit dat DEV nauwelijks kansen wist te creëren. Vanaf de 60e minuut was voor DEV de koek op, brachten diverse wissels niet het gewenste resultaat en liep de thuisploeg eenvoudig uit naar een 5-0 eindstand.

advertentie
advertentie