'Laten we trots zijn op wat bereikt is'

14 januari 2014 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Na ruim tien jaar verlaat Terry van der Steen op 15 februari de gemeente Utrechtse Heuvelrug om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een terugblik met de scheidend gemeentesecretaris op bewogen, maar volgens haar prettige jaren.

Van der Steen verlaat de gemeente om aan de slag te gaan als directeur van het Service Centrum Drechtsteden. ,,Ik word daar een soort directeur middelen, die verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering van zes gemeenten en een aantal gemeenschappelijke regelingen. Denk aan financiën en inkoop, ict, juridische en personele dienstverlening. Niet alleen in het uitvoerende vlak maar ook op het gebied van advies en beleid."

Van der Steen begon op 1 januari 2003 als gemeentesecretaris van de toenmalige gemeente Driebergen-Rijsenburg. Haar ambtelijke loopbaan startte in 1992 bij de gemeente Nieuwegein. Van beleidsmedewerker tot directeur stadsbeheer. Na zo'n tien jaar en een oriëntatiecursus op de functie van gemeentesecretaris, werd ze benaderd door een headhunter (banenbemiddelaar, red.) voor de functie van gemeentesecretaris in Driebergen.

Lees meer in de krant van donderdag 16 januari.

advertentie
advertentie