Shoeby Doorn breidt assortiment uit

Nieuws

 DOORN -Eigentijdse dames-, heren- en kinderkleding in verschillende stijlen, trends en materialen is bij Shoeby Doorn volop te vinden. De sterke basics gecombineerd met trendy fashion spreken een breed publiek aan. De diverse accessoires, aangevuld met de nieuwe lichaamsverzorgingsproducten van Xsentials maken het aanbod compleet.

door Caro van den Berg

Het enthousiaste ondernemersechtpaar Martin en Fontessa van der Kolk heeft oog voor mode. In hun prachtige winkel aan de Thorheimpassage, met een vloeroppervlak van maar liefst 215 vierkante meter, bieden ze hun klanten een brede keuze aan kleding en accessoires aan. Het is aangenaam winkelen in de ruime zaak.

,,De verkopen overstijgen die van vorig jaar in dezelfde periode. We hebben nu dan ook een hele drukke tijd", aldus Van der Kolk. En terwijl zijn vrouw verder gaat met het opruimen van de net binnengekomen nieuwe collectie vertelt haar man verder. ,,Deze drukte is onder meer te danken aan de nieuwe producten die we sinds kort aanbieden. Wij verkopen sinds een week of vier sokken van ons eigen merk Sixty Degrees. Het is echt een kwaliteitssok, naadloos en met een goede verhouding elastine en katoen. Vergelijkbare merksokken kosten makkelijk het drievoudige". Twee paar herensokken in diverse kleuren kosten € 4,95, en in kindermaten € 4,50.

Eau de toilette

Ook nieuw in de collectie zijn de heerlijke lichaamsverzorgingsproducten van Xsentials. In deze lijn zijn bodylotion, handzeep, douchefoam en een heren- of dames eau de toilette tegen scherpe prijzen te koop. Van der Kolk laat de bodylotion ruiken. Het product heeft een zacht, milde en zeer aangename geur. Het team van Shoeby Doorn doet veel moeite om desgewenst de aankopen als cadeau te verpakken. ,,Mensen kunnen ook zelf een leuke set samenstellen, met bijvoorbeeld een eau de toilette, bodylotion, eventueel gecombineerd met een mooie riem of boxershort. Wij zorgen dan dat het een prachtig cadeau wordt."

Op de vraag wat voor kledingaanbod er in hun winkel ligt hoeft Van der Kolk niet lang na te denken: ,,Wij combineren op een originele manier sterke basics met nieuwe fashion. Unieke kleding, omdat iedereen nu eenmaal anders is". Klanten van Shoeby Doorn hoeven niet bang te zijn dat ze snel in hetzelfde lopen als de buurman of buurvrouw, want het assortiment kleding wisselt twee maal per week. ,,Van elke maat hebben wij maar één stuk in het assortiment. Als het op is, is het op." Voor alle bij Shoeby aangesloten filialen staat de aandacht voor de klant voortdurend centraal. De klant is hier in de winkel dan ook nog steeds koning. De Van der Kolk's moeten weer aan de slag. Met de kerstdrukte voor de deur, en de sale die op 27 december begint is er nog heel veel werk te verzetten.

Shoeby Doorn, Thorheimpassage 1, Doorn, tel. 0343-420456, www.shoeby.nl

Fotobijschrift: Martin en Fontessa van der Kolk van Shoeby Doorn met op de voorgrond de nieuwe collectie Xsentials

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Rood licht voor verhuizing Landelijke Eenheid 10 uur geleden
Afbeelding
Nieuwbouw Buntplein Maarn opgeleverd 16 uur geleden
Afbeelding
Zonnevelden Overberg nog steeds omstreden 29 nov, 16:37
PREMIUM
Afbeelding
College botst met provincie over windturbines 29 nov, 11:58
Afbeelding
CBS Coolsma heeft dankzij groep 7 nu een Voedselbosje op het plein 28 nov, 13:58
PREMIUM
Afbeelding
Praat mee over toekomst het Bosbad 28 nov, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
‘Volgend jaar ga ik voor de eerste plek op het WK’ 27 nov, 07:32