DEV kan niet stunten in Kockengen (update)

Nieuws

DOORN - Zaterdag derdeklasser DEV slaagde er in de laatste wedstrijd voor de winterstop niet in om tot winst te komen. Het gemis aan teveel basisspelers brak de ploeg van trainer Michel van Aken op met als gevolg een 4-0 nederlaag tegen Kockengen.

Alhoewel DEV in de eerste helft de onderliggende partij was, gaf de ploeg weinig kansen weg. De Doornse formatie moest het hebben van de counter die bij gebrek aan afwerking uiteindelijk ook niets opleverde. In de 35e minuut kwam Kockengen op een 1-0 voorsprong en in de 40e minuut kreeg DEV de enige echte kans in de hele wedstrijd, die echter niet het gewenste resultaat opleverde.

In de tweede helft ging het snel en liep Kockengen binnen een half uur uit naar een 4-0 voorsprong en tevens eindstand. Het was aan DEV-goalie Mark Sluis te danken dat de schade nog enigszins beperkt bleef.

Al met al een eerste seizoenshelft die door de vele blessures een té mager resultaat opleverde DEV. Mogelijk dat Doorn aan het begin van de tweede seizoenshelft weer een representatief elftal op de been kan brengen.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek eert verongelukte raceheld Wim Boshuis 1 uur geleden
Afbeelding
25.000 jonge bomen voor het Lombokbos 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Burenkring in verzet tegen nieuwbouw Lomboklaan: ‘Schaamgroen neemt plaats in van buurtbosje’ 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Inloop Doorn al tien jaar een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen’ 9 dec, 07:11
Afbeelding
De Buurtbus heeft een nieuwe vervoerder 8 dec, 15:49
Afbeelding
Stichting Sociaal Raadslieden: Voor gratis hulp bij geld en recht 8 dec, 11:32
Afbeelding
Automobilist over de kop tussen sloot en weiland 8 dec, 09:15