HDS in mineur de winterstop in

Nieuws

LEERSUM - In de laatste wedstrijd voor de winterstop slaagde zondag derdeklasser HDS er niet in om tot winst te komen. In Werkhoven leed de ploeg van trainer Frank Brouwer een 3-0 nederlaag tegen het plaatselijke Aurora. Daarmee sloot de Leersumse formatie een rampzalig verlopen eerste seizoenshelft af en blijft de hekkensluiter.

De geplaagde HDS-trainer Frank Brouwer: ,,We begonnen absoluut niet slecht en kregen in het eerste kwartier best wel wat kansen. Maar na de toch wel ongelukkige 1-0 achterstand in de 16e minuut was het over en uit en stonden we binnen 35 minuten op een 3-0 achterstand."

Ook in de tweede helft slaagde HDS er niet in om tot scoren te komen en ebde het toch al zo op de proef gestelde vertrouwen geleidelijk aan weg. Brouwer: ,,Het klinkt raar om te zeggen, maar over het geheel gezien waren de beter voetballende ploeg. Het wil gewoonweg niet lukken. Na de winterstop kan ik in ieder geval weer een beroep doen op een aantal dragende spelers die geleidelijk aan terugkeren van een blessure. Het zal in de tweede seizoenshelft op alle fronten een behoorlijke uitdaging gaan worden. Maar vooralsnog is het geloof in eigen kunnen nog steeds aanwezig en gaan we er voor de volle honderd procent voor. HDS hoort gewoonweg thuis in de derde klasse."

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek eert verongelukte raceheld Wim Boshuis 1 uur geleden
Afbeelding
25.000 jonge bomen voor het Lombokbos 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Burenkring in verzet tegen nieuwbouw Lomboklaan: ‘Schaamgroen neemt plaats in van buurtbosje’ 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Inloop Doorn al tien jaar een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen’ 9 dec, 07:11
Afbeelding
De Buurtbus heeft een nieuwe vervoerder 8 dec, 15:49
Afbeelding
Stichting Sociaal Raadslieden: Voor gratis hulp bij geld en recht 8 dec, 11:32
Afbeelding
Automobilist over de kop tussen sloot en weiland 8 dec, 09:15