Meisje (16) mishandeld in Driebergen

Nieuws

DRIEBERGEN - Rond 11.30 uur woensdag 20 november moest een 16-jarige fietser uit Driebergen achter een werkauto van een groenvoorzieningbedrijf op de Rijsenburgselaan stoppen.

De werkauto stond voor de muur van het oude klooster half op het fietspad en uit tegengestelde richting naderde een personenauto. Het meisje zag en hoorde dat achter haar een scooter naderde. De bestuurder claxonneerde en de bestuurder begon het meisje uit te schelden. Het meisje riep terug dat hij zijn mond moest houden. Op het moment dat de weg vrij was, haalde de scooter het meisje in. Tijdens het voorbijrijden trapte de scooterbestuurder tegen haar fiets. Hierdoor verloor zij haar evenwicht en viel hard met haar schouder op de trottoirband. De bestuurder van de scooter reed gewoon door.

Het meisje werd onderzocht in het ziekenhuis. Daar bleek dat zij letsel aan haar rechterschouder had opgelopen en vier weken een mitella moet dragen. Hierdoor liep het meisje haar examen voor het scooterrijbewijs mis en moet 300 euro betalen voor een nieuw examen. Van de bestuurder van de doorgereden scooter is bekend dat hij een rode broek en geen helm droeg. Hij reed op een zwarte scooter.

De politie komt graag in contact met getuigen.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 1 uur geleden
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 1 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 17 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24