SVMM verliest aansluiting bij top na nederlaag in Veenendaal

29 november 2013 om 00:00 Nieuws

MAARN - Een matig voetballend SVMM ging in en tegen Veenendaal met 3-0 teleurstellend onderuit. SVMM-trainer Olaf Kersbergen: ,,Alhoewel mijn ploeg qua inzet en werklust niets te verwijten viel, speelden we wel behoorlijk onder ons niveau. We lieten ons te veel het spel van de tegenstander opdringen."

Veenendaal, dat veelal de lange bal hanteerde en voetballend minder was dan SVMM, kwam in de 25e minuut op een 1-0 voorsprong. In het resterende deel van de eerste helft waren er nauwelijks kansen te vermelden voor een van beide ploegen en werd er gerust met een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg.

Balverlies van SVMM halverwege de tweede helft betekende de 2-0 achterstand, waarmee de wedstrijd eigenlijk al was gelopen. Met nog geen twee minuten later de 3-0, was het over en uit voor Maarn. ,,Een treurige vertoning", aldus SVMM trainer Kersbergen. Door dit verlies zakte SVMM terug naar een vijfde positie op de ranglijst in de zaterdag vierde klasse.