HDS raakt verder achterop door nederlaag tegen Forza Almere

29 november 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - In de strijd om rechtstreekse degradatie deed HDS door de 1-3 nederlaag tegen Forza Almere zeker geen goede zaken en komt geleidelijk aan meer en meer in de problemen.

Gezegd dient te worden dat de Leersumse formatie het moest doen zonder een aantal vaste krachten die door blessures dan wel schorsing niet van de partij waren. HDS speelde eigenlijk van meet af aan onrustig en was met name in de afwerking te gehaast en te slordig. Almere daarentegen had veruit het betere van het spel en kwam in de 7e minuut al op een 0-1 voorsprong, waarbij het er verdedigend bij de thuisploeg niet best uitzag.

Dat was ook het geval bij de tweede treffer van Almere in de 20e minuut. Alhoewel Jasper van Dam nog voor rust de aansluitingstreffer binnen kon schieten, bleef het onrustig bij HDS.

In de tweede helft veranderde er aan het te gehaaste spel van de thuisploeg niet veel en was Almere de voetballende ploeg. Met een eindstand van 1-3 kwam HDS er eigenlijk nog genadig van af en zal de komende weken alle zeilen bij moeten zetten om niet verder achterop te raken.

Meer in de krant van donderdag 5 december.