Kuijer schiet SVL naar nuttige overwinning

29 november 2013 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL behaalde in Alphen aan den Rijn een nuttige en op alle fronten verdiende 0-1 overwinning op het plaatselijke ARC.

Van meet af aan was SVL de bovenliggende partij en was het eigenlijk wachten wanneer de eerste treffer voor de Langbroekers zou gaan vallen. Dat duurde vervolgens nog tot de 30e minuut voordat aanvaller Danny Kuijer voor zijn ploeg binnen kon schieten (0-1). Alhoewel er nog wel enige kansen werden gecreëerd door beide ploegen, bleef het bij die magere 0-1 ruststand. Ook in het tweede deel van de wedstrijd een aanvallend SVL dat kans op kans zag mislukken.

Het ontbrak bij SVL eenvoudigweg aan de afwerking. Na een lange vijfenveertig minuten veranderde er niets meer aan stand en waren de drie punten voor Langbroek een feit. SVL trainer Jan Gaasbeek: ,,Ondanks de vele gemiste kansen een prima wedstrijd van mijn team. Hier was echt sprake van teamwork. Klasse!"

Komende zaterdag speelt SVL in eigen huis tegen de promovendus uit Amersfoort, ASV Nieuwland.