DVSA likt haar wonden na forse straf van KNVB

27 november 2013 om 00:00 Nieuws

Het net een paar weken officieel geïnstalleerde bestuur bestaat uit voorzitter Eelco van Doornspeek, penningmeester Joanne Hartemink, secretaris Richard Hayes, bestuurslid algemene zaken Gertjan van Ekeren en Dirk van Engelenburg belast met het wedstrijdsecretariaat en onderhoudszaken. Zij kregen recentelijk te maken met het uitzetten van het eerste team uit de competitie. Dat had te maken met ongeregeldheden die zich voordeden na de wedstrijd DVSA-Oranje Wit. De club uit Elst onderging hetzelfde lot.

AMERONGEN - DVSA wordt hard getroffen door de straf die de KNVB het eerste elftal oplegde. Dat team werd uit de competitie genomen, maar omdat ook de spelers geschorst werden moest ook het tweede team teruggetrokken worden. Er zijn simpelweg niet genoeg spelers meer. De club gaat overigens niet in beroep tegen de straf.

Hayes: ,,Wij nemen in deze zaak onze verantwoordelijkheid, alhoewel de aanleiding tot de ongeregeldheden niet of nauwelijks te achterhalen valt. Voor ons betekent het concreet dat we niet alleen het eerste team het resterende deel van de competitie kwijt zijn, maar door gebrek aan voldoende senioren ook het tweede team. Een behoorlijke en gevoelige aderlating voor de vereniging in zijn totaliteit."

Lees meer in de krant van donderdag 28 november.

advertentie
advertentie