Nieuws

Brasserie Laag-Kanje in Maarn nu hele winter in het weekend geopend

Proef de kerst: kom 2e kerstdag brunchen of dineren

Brasserie Laag-Kanje is voor het eerst de hele winter open, op zaterdag en zondag. De Brasserie, gelegen op het terrein van Allurepark Laag Kanje aan de rand van Maarn, is begin dit jaar verbouwd. Het is omgetoverd tot een modern restaurant, met bar en partycentrum. De eigenaren, Elly en Anton Faas uit Maarn, hebben besloten deze winter voor het eerst open te blijven. Zij heten alle gasten van harte welkom. Iedereen is op zaterdagen en zondagen uitgenodigd een kijkje te nemen in deze nieuwe Brasserie, een glas wijn te komen drinken voor de haard of te dineren met familie en vrienden.

We ontvangen iedereen hartelijk

Elly en Anton Faas: “we hebben hard gewerkt in het voorjaar om de Brasserie te verbouwen. We zijn zelf zo trots op dit mooie eindresultaat dat we het iedereen in Maarn en de omgeving graag willen laten zien. We hopen dat veel inwoners uit de regio een kijkje komen nemen. Ook bedrijven zijn bij ons van harte welkom om een keer te vergaderen in alle rust, voor hun teamuitje of relatiedag. Wij verzorgen dit alles graag voor ze, met scherpe all-in prijzen. Bedrijven kunnen uiteraard ook op werkdagen bij ons terecht in de winter en betalen geen zaalhuur of extra kosten voor gebruik van onze beamer en scherm.”

Kerstbrunch en kerstdiner

Op tweede kerstdag is de sfeervol aangeklede brasserie ook geopend. Er is dan een uitgebreide kerstbrunch voor slechts € 22,50 per persoon (kinderen van 6 tot 12 jaar betalen € 15,00). De brunch start vanaf 11 uur en is in buffetvorm. Zo staat er onder andere heerlijke soep klaar, zijn er verschillende soorten kaas, luxe vleeswaren en vissoorten. Tevens is er een uitgebreid assortiment aan luxe broodsoorten, salades en een overheerlijke jachtschotel. Onze gasten kunnen ook een aantal andere warme gerechten proeven, zoals medaillons van varkenshaas, warme beenham met mosterdsaus en tongrolletjes gevuld met zalm. Voor de kinderen is er een heus kinderbuffet met pannenkoeken, diverse snacks en natuurlijk……. Frites. Gasten kunnen onbeperkt gebruik maken van thee, koffie, melk en jus d’orange. Het buffet eindigt omstreeks 14 uur. Er wordt afgesloten met een dessertbuffet (o.a. slagroomsoesjes, bavaroises, brownies, verse fruitsalade en slagroom).

Aansluitend is Brasserie Laag-Kanje open voor het kerstdiner. U kunt kiezen uit alle gerechten van de kaart of een feestelijk kerstmenu met speciale wildgerechten.

Alle informatie over Brasserie Laag-Kanje en de mogelijkheden op 2e kerstdag, vindt u op:

www.brasserielaagkanje.nl Reserveren voor 2e kerstdag is noodzakelijk.

Dit kan via info@brasserielaagkanje.nl of telefonisch op 0343-445892 bgg 06-54778060.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u bellen met Elly Faas (06 - 25097537).

De bijgeleverde foto’s kunt u rechtenvrij gebruiken bij dit persbericht.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Scheltes knapt skelters op en dat leverde al bijna zevenduizend euro voor KiKa 4 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
Rood licht voor verhuizing Landelijke Eenheid 17 uur geleden
Afbeelding
Nieuwbouw Buntplein Maarn opgeleverd gisteren
Afbeelding
Zonnevelden Overberg nog steeds omstreden 29 nov, 16:37
PREMIUM
Afbeelding
College botst met provincie over windturbines 29 nov, 11:58
Afbeelding
CBS Coolsma heeft dankzij groep 7 nu een Voedselbosje op het plein 28 nov, 13:58
PREMIUM
Afbeelding
Praat mee over toekomst het Bosbad 28 nov, 07:30