20 november 2013 om 00:00 Nieuws

Voortgang centrumplan

MAARN - De eigenaar en ontwikkelaar van de gehele centrumlocatie aan de Raadhuislaan-Tuindorpweg (A.J. Investments) is hard aan het werk om een vergunningaanvraag te maken voor een nieuwbouwplan. De verwachting is dat deze over enkele weken, medio december, bij de gemeente zal worden ingediend. Het bouwplan omvat een supermarkt, brasserie en 2/3 appartementen en een bovengronds parkeerterrein.

De gemeente wil het centrum van Maarn een impuls geven en faciliteert in principe deze planontwikkeling. Om de ontwikkeling en realisatie van het nieuwbouwplan te bespoedigen heeft de gemeente  intensief overleg met de nieuwe eigenaar/ontwikkelaar. Deze week is er formeel een principeakkoord van de Welstand ontvangen. De Welstand vraagt nog wel aandacht voor enkele uitwerkingsaspecten.

Het bouwterrein komt vanaf eind deze maand in kerstsfeer: er is een afspraak gemaakt met een kerstbomenverkoper dat hij er gebruik van kan maken.

Bovendien wordt er op korte termijn een informatiebijeenkomst voor inwoners georganiseerd. Op de gemeentewebsite zijn nu al tekeningen te zien.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie