Nieuws

Voortgang centrumplan

MAARN - De eigenaar en ontwikkelaar van de gehele centrumlocatie aan de Raadhuislaan-Tuindorpweg (A.J. Investments) is hard aan het werk om een vergunningaanvraag te maken voor een nieuwbouwplan. De verwachting is dat deze over enkele weken, medio december, bij de gemeente zal worden ingediend. Het bouwplan omvat een supermarkt, brasserie en 2/3 appartementen en een bovengronds parkeerterrein.

De gemeente wil het centrum van Maarn een impuls geven en faciliteert in principe deze planontwikkeling. Om de ontwikkeling en realisatie van het nieuwbouwplan te bespoedigen heeft de gemeente  intensief overleg met de nieuwe eigenaar/ontwikkelaar. Deze week is er formeel een principeakkoord van de Welstand ontvangen. De Welstand vraagt nog wel aandacht voor enkele uitwerkingsaspecten.

Het bouwterrein komt vanaf eind deze maand in kerstsfeer: er is een afspraak gemaakt met een kerstbomenverkoper dat hij er gebruik van kan maken.

Bovendien wordt er op korte termijn een informatiebijeenkomst voor inwoners georganiseerd. Op de gemeentewebsite zijn nu al tekeningen te zien.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek eert verongelukte raceheld Wim Boshuis 1 uur geleden
Afbeelding
25.000 jonge bomen voor het Lombokbos 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Burenkring in verzet tegen nieuwbouw Lomboklaan: ‘Schaamgroen neemt plaats in van buurtbosje’ 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Inloop Doorn al tien jaar een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen’ 9 dec, 07:11
Afbeelding
De Buurtbus heeft een nieuwe vervoerder 8 dec, 15:49
Afbeelding
Stichting Sociaal Raadslieden: Voor gratis hulp bij geld en recht 8 dec, 11:32
Afbeelding
Automobilist over de kop tussen sloot en weiland 8 dec, 09:15