Pijnlijk verlies voor SVL tegen hekkensluiter

8 november 2013 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL leed een pijnlijk verlies tegen hekkensluiter Leerdam. In een wedstrijd waarin SVL met name in het eerste half uur oppermachtig was, zakte de ploeg van trainer Jan Gaasbeek in het tweede deel volkomen door het ijs met een 3-2 nederlaag tot gevolg.

En daar zag het in eerste instantie niet naar uit. SVL beheerste de wedstrijd en kwam al in de 8e minuut op een 0-1 voorsprong. Met in de 19e minuut de 0-2 door Kuijer leek het eenvoudige middag te gaan worden. Mar niets was minder waar. Na de aansluitingstreffer in de 37e minuut was het gedaan met SVL, dat in ieder geval de 1-2 voorsprong nogtot aan de rust wist vast te houden.

Maar na rust zakte SVL ver terug. Ballen kwamen niet meer aan en het aanvallend vermogen nam meer en meer af. Dat betekende in de 53e minuut de 3-2 voor Leerdam dat vervolgens de wedstrijd beheerst uitspeelde en SVL met een kater achterliet. ,,Absoluut teleurstellend", aldus oefenmeester Jan Gaasbeek. ,,We vergaten in de tweede helft gewoonweg te voetballen!"