FC Driebergen vergeet te scoren in aanloop naar derby

8 november 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Het treffen tegen Bunnik was voor thuisploeg FC Driebergen de wedstrijd van de gemiste kansen. Dat betekende geheel tegen de verhouding in een pijnlijke 0-2 nederlaag voor de ploeg van trainer Bert van den Brom.

De warrig fluitende scheidsrechter had in die nederlaag van de thuisploeg ook een groot aandeel. Driebergen kreeg al in de eerste tien minuten een aantal dotten van kansen die echter niet werden benut. Het was eigenlijk gewoonwegwachten op het eerste doelpunt voor Driebergen. Maar geheel tegen de verhouding in was het Bunnik dat in de 20e minuut op een 0-1 voorsprong kwam.

Een domper voor de elf van Driebergen. Met ook in de slotminuten van die eerste helft nog tal van kansen voor de thuisploeg, bleef het bij die 0-1 ruststand. Ook in de tweede helft een heersend Driebergen, dat ook nu weer vergat geboden kansen om te zetten in doelpunten. Alhoewel de Van den Brom-brigade met veel pressie speelde en minimaal recht had op een doelpunt, was het in de 88e minuut wederom Bunnik dat wist uit breiden naar 0-2.

En die klap kwam een goed spelend Driebergen niet meer te boven en gingen drie kostbare punten verloren. Komend weekend wacht voor FC Driebergen de derby tegen DEV uit Doorn.