FC Driebergen teleurstellend ondanks winst

1 november 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Ondanks de 0-3 winst op Hercules was met name het optreden van FC Driebergen in de tweede helft teleurstellend te noemen.

Alhoewel thuisploeg Hercules een sterke start kende, was het Driebergen dat al in de 5e minuut op een 0-1 voorsprong kwam door een treffer van Adema op voorgeven van Albayrak. Vijf minuten later was het weer raak voor de ploeg van trainer Bert v/d Brom door een doelpunt van de uitblinkende Notenboom.

Een rode kaart in de 22e minuut voor de Hercules goalie betekende een 10 tegen 11 situatie die echter niet het gewenste voordeel bracht voor Driebergen. Sterker nog, het was Hercules dat de wedstrijd dicteerde. Maar de 0-3 kort voor rust door Albayrak leek de genadeslag te zijn voor de thuisploeg. Maar niets was minder waar. Driebergen liet het in de tweede helft volledig afweten en wist absoluut geen vuist meer te maken.

Vanaf de 73e minuut (rood voor Albayrak), waren beide ploegen weliswaar qua aantal weer in evenwicht, maar slaagde Driebergen er niet in om de voorsprong verder uit te breiden. Dat betekende, ondanks de winst, geen blijde gezichten voor FC Driebergen. Maar in deze fase zijn punten ook niet onbelangrijk.