SVMM toont inzet en zelfvertrouwen

1 november 2013 om 00:00 Nieuws

MAARN - Zaterdag vierdeklasser SVMM deed in de uitwedstrijd tegen Musketiers goede zaken. Met 1-4 gingen de punten mee naar Maarn en blijft de ploeg van trainer Olaf Kersbergen deel uit maken van de top drie.

Kersbergen: ,,Een goede overwinning waarin veel inzet is getoond. Een compliment voor het collectief." Alhoewel SVMM al in de tweede minuut op een 1-0 achterstand geraakte, bleef de ploeg in zichzelf geloven en speelde op volle kracht vooruit. Dat betekende in de 20e minuut de gelijkmaker door aanvoerder Veldhuizen, die een vrije trap van Ronald Schoonhoven bekwaam wist af te ronden. In de 37e minuut kwam SVMM op voorsprong door de goed spelende van Schaik na mooi voorbereidend werk van Nick Engelen. Ruststand 2-1.

Dat thuisploeg Musketiers in de tweede helft meer druk zette, deerde SVMM niet of nauwelijks. De ploeg moest weliswaar iets terug, maar gevaarlijk werd het nooit. Met treffers in de 65e en 75e minuut maakte SVMM het karwei af en was de 1-4 overwinning dan ook meer als verdiend te noemen.