Duur puntverlies voor SVMM

25 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

MAARN - In een eigenlijk saaie wedstrijd leed zaterdag vierdeklasser SVMM duur puntverlies. Alhoewel de thuisploeg een goede eerste twintig minuten kende en in hoog tempo Candia ver terug wierp op eigen helft, slaagde de formatie van trainer Olaf Kersbergen er gewoonweg niet in om echte kansen te creëren.

Zelfs corners voor de thuisploeg (sterk wapen) kwamen er in die eerste helft niet aan te pas. Erger nog, in de 43e minuut was een onachtzaamheid in de verdediging van SVMM de aanleiding tot de 0-1 achterstand en tevens ruststand. Absoluut tegen de speelverhouding in.

Kersbergen die zijn team tijdens de rust had opgedragen om vooral diepte in het spel te houden, zag vervolgens hoe SVMM er lange tijd niet mee om wist te gaan. Pas in het laatste kwartier van de wedstrijd, nadat de thuisploeg vol de druk er opzette en met vier aanvallers ging voetballen, slaagde SVMM er in om in de 75e minuut op gelijke hoogte te komen (1-1) door een doelpunt van Veldhuizen op aangeven van Ronald Schoonhoven. Kersbergen: ,,Weliswaar duur puntverlies, maar een stijgende lijn merkbaar. Geleidelijk aan vormen we meer en meer een team. Een goede ontwikkeling."