DEV laat twee punten liggen

Nieuws

DOORN - Zaterdag derdeklasser DEV liet in de uitwedstrijd tegen DHSC twee punten liggen. De ploeg van trainer Michel van Aken had op basis van de eerste helft al een ruime voorsprong moeten nemen, maar was slordig in de afwerking en de passing.

Het was DEV dat met goed voetbal in de 25e minuut op een 0-1 voorsprong kwam door Tim Kas. Maar vervolgens vergat de ploeg het karwei al voor rust af te maken en moest zelfs kort voor rust (43e minuut) toestaan dat thuisploeg DHSC op gelijke hoogte kwam. Het tweede deel van dit duel kon als een vechtwedstrijd worden bestempeld.

De Utrechtenaren speelden op het scherpst van de snede en grossierden in gele kaarten. Met in de 60e minuut de 2-1 voorsprong voor DHSC leek DEV naar een nederlaag toe te lopen. Het was in het laatste deel van de tweede helft pompen of verzuipen voor Doorn, dat kort voor tijd (87e minuut) op gelijke hoogte kwam. DEV-trainer Michel van Aken: ,,Alhoewel we er met veel pijn en moeite een punt hebben uitgesleept, hebben we ons op basis van de eerste helft tekort gedaan. Er had meer ingezeten."

advertentie
advertentie
Afbeelding
Binnenkort werkzaamheden voor bosomvorming in de Kaapse Bossen 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Al 110 jaar jeugdzorg op Valkenheide 27 sep, 07:06
PREMIUM
Afbeelding
Begroting: afvalstoffenheffing kan volgend jaar omlaag 26 sep, 14:19
Afbeelding
Grote brand bij Bakkerij van der Woerd in Doorn: ‘Ons levenswerk is verwoest’ video 26 sep, 11:37
Afbeelding
Zeer grote brand bij Echte Bakker Van der Woerd in Doorn 26 sep, 07:42
PREMIUM
Afbeelding
Stichts Mannenkoor zoekt zangers 26 sep, 07:04
PREMIUM
Afbeelding
Overstap naar biologisch en einde pacht in één week 25 sep, 07:28