SVL vergeet zichzelf te belonen

25 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL vergat in de uitwedstrijd tegen CSW (Wilnis) eenvoudigweg te scoren. De ploeg van trainer Jan Gaasbeek was de aanvallende partij in tegenstelling tot thuisploeg CSW, dat laf verdedigde en nauwelijks interesse leek te hebben in aanvallend voetbal.

SVL dat op volle sterkte aantrad, had weliswaar het initiatief, maar bleef in de afwerking onder de maat. Kansen van onder andere Glenn Molenaar, Thomas Maloplepszy en Danny Kuyer misten het gewenste effect, waardoor er werd gerust met een 0-0 tussenstand. Na rust eenzelfde beeld met een sterk aanvallend SVL en een verdedigend CSW, dat op geen enkele wijze aanstalten maakte om het de ploeg van Gaasbeek moeilijk te maken. Maar ook nu weer mankeerde het bij SVL aan de afwerking. Gaasbeek: ,,We missen al weken het scorend vermogen in de ploeg. We hebben ook nu weer op basis van de eerste helft twee punten laten liggen."

Komend weekend speelt SVL het thuisduel tegen het altijd lastige Eemdijk. Het wordt weer tijd dat SVL weer eens een driepunter kan bijschrijven.