SVMM verliest topper tegen Scherpenzeel

11 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

MAARN - Het karwei leek vooraf haast onmogelijk, maar uiteindelijk verkochten de voetballers van SVMM hun huid meer dan duur tijdens de topper tegen koploper Scherpenzeel.

Er werd weliswaar met 3-2 verloren, maar de strijd was redelijk gelijkwaardig. Uiteindelijk gaf net dat 'beetje extra kwaliteit' van de Zelers de doorslag. Na zeven minuten stond het al 0-1 in het voordeel van de Maarnaars. Nick Engelen zorgde voor de openingstreffer. ,,Een doelpunt zoals wij dat kunnen maken", aldus trainer Olaf Kersbergen.

Daarna had Ronald Schoonhoven de kans om via een vrije trap de 0-2 aan te tekenen, maar hij raakte de lat. Na de pauze beet Scherpenzeel wat meer van zich af. Na een minuut of acht stond het 1-1. Kersbergen: ,,Een wat lullige goal vond ik. We hadden adequater moeten reageren."

Dit gaf thuisploeg Scherpenzeel veel vertrouwen om er nog meer energie in te leggen. Het werd binnen een vloek en een zucht 3-1. Scherpenzeel nam daarna wat gas terug en dit gaf SVMM de gelegenheid om nog wat af te dwingen. Niels van der Voort scoorde in extremis nog de 3-2. Daar bleef het bij. Kersbergen tot slot: ,,We hebben onszelf getoond tegen een goede ploeg. Scherpenzeel heeft er echt hard voor moeten knokken. Al met al kan ik tevreden zijn over het optreden van mijn ploeg."

advertentie
advertentie