SVL komt tekort tegen De Meern

4 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - Het vertrouwen voorafgaande aan de wedstrijd tegen De Meern was groot, van de wedstrijd zelf kwam weinig terecht. SVL slaagde er niet in om de wedstrijd uit bij de nummer 7 van de ranglijst in winst om te zetten. De mannen van trainer/coach Jan Gaasbeek gingen met 3-2 ten onder en dat lag met name aan een zeer matige eerste helft.

De gasten speelden met minimale inspanning, te nonchalant en niet fanatiek. Het was dan ook geen verrassing dat De Meern gevaarlijker was dan de Langbroekers. Na 25 minuten stond het 1-0 in het voordeel van de thuisploeg. Een ruim kwartier later stond het 2-0, tevens de ruststand.

Na de pauze tapten de mannen van Gaasbeek uit een heel ander vaatje. Feller, sneller en vooral beter. Tom ter Horst maakte de aansluitingstreffer in de 65e minuut. Drie minuten later viel de 3-1 en dat was toch de genadeklap. Toch liet SVL zich niet helemaal uit het veld slaan door deze tegenslag. Martijn Verkerk scoorde nog de 3-2.

SVL staat momenteel, na vijf gespeelde wedstrijden in de eerste klasse A, op een achtste plaats. Het elftal heeft zes punten achterstand op koploper Zuidvogels. Volgende week treft SVL in eigen huis Nivo Sparta.