DVSA niet in staat tot stunt

4 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - DVSA ging voor een stunt uit bij nummer drie Veenendaal, maar kon aan die opdracht net niet voldoen. De equipe van coach Wessel Meerssman ging met 2-1 ten onder in Veenendaal. Het elftal vocht weliswaar voor elke meter, maar kon geen punten pakken. Zo blijft de ploeg uit Amerongen op nul punten staan.

DVSA kampt met wat blessures en spelers die met werkzaamheden zitten. Er moesten zelfs wat B-junioren op komen draven. De start was niet best. Na een minuut stond het al 1-0. ,,We begonnen als een draak", zo zei Meerssman. Daarna beet men gretig van zich af. Enne-Jan Wierda realiseerde zelfs de gelijkmaker. ,,Wij maakten het Veenendaal steeds lastiger. Vol strijdlust ging de ploeg er tegenaan."

Twintig minuten voor tijd werd het 2-1 middels een penalty. Een kwartier nadien had zijn ploeg volgens de coach ook een strafschop moeten krijgen, maar hield de scheidsrechter zijn fluit in de hand en niet in de mond. In de stand kwam geen verandering meer. Meerssman: ,,Ik kan ondanks de nederlaag met een redelijk gevoel toeleven naar de komende wedstrijd. We hebben dit seizoen grote nederlagen geleden, maar de 'koppies' gaan gelukkig niet hangen. Dat is positief." Volgende week is SVP de opponent.