Eerste punt voor FC Driebergen

4 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De voetballers van FC Driebergen zijn wel eens beter begonnen aan een nieuwe competitie. Met nul uit vier kon onmogelijk gesproken worden van een bevredigende seizoensstart. Tegen Nita gooiden de mannen van trainer Bert van den Brom de schroom van zich af. Het eerste punt van het seizoen werd gepakt; 0-0.

In de slotfase - zo'n tien minuten voor tijd was er twee keer rood voor Nita - werd er tegen negen man gespeeld, maar de ploeg van Bert van den Brom kon niet profiteren. Tijdens het eerste bedrijf waren er voldoende kansen voor FC Driebergen, maar onder anderen Arjan Prijs, Jelle Adema en Robin Notenboom faalden in de afwerking.

In de tweede helft beet Nita wat feller van zich af. De wedstrijd werd harder en de duels werden feller en feller. Er kwamen kansen voor beide ploegen om de score te openen, maar dat lukte niet. In de fase met de spelersovermacht voor FC Driebergen, was er uiteraard een groot veldoverwicht, maar profiteren kon men niet. Wat heet; het leek alsof Nita nog aan het langste eind trok. Met negen spelers dwong men wonder boven wonder nog een penalty af ook, maar keeper Michel van Bruggen stopte de toegekende 'elfmeter.'