2 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

Welkom tijdens Heuvelrug meetz 17 oktober ‘Make the best impression’

Juist in deze tijden is het van groot belang om op te vallen in de menigte, om u goed en anders te presenteren, om uw organisatie opvallend te presenteren, online maar natuurlijk ook offline.

Hoe zet u uw organisatie in The Spotlights? Hoe maakt u The Best Impression?

Ondernemersvereniging Zakelijk Heuvelrug nodigt alle ondernemers van de Heuvelrug graag uit tijdens Heuvelrug meetz. Donderdagavond 17 oktober van 19.00 uur tot 23.00 uur bent u van harte welkom op Nijendal 26, in Driebergen. De locatie van Inbeeld reclamefotografen en PRezz Video PR.

De opening van deze speciale netwerkavond zal worden verzorgd door Lisa Portengen. Lisa is actrice, schrijfster, ondernemer en oprichter van de Smart & Sexy Lifestyle. Zij opent 17 oktober de avond met haar aanstekelijke en actieve presentatie ‘Durf te vragen’. Gelukkig heeft zij de tijd gevonden tussen de 43 theatershows door die zij tot februari 2014 door het gehele land geeft.

Na deze verrassende opening kunt u tijdens 2 ronden een keuze maken 10 workshops/presentaties. Om u een kijkje in de keuken te geven zijn dit uw motivators die u tijdens deze sessies belangeloos en vol enthousiasme alle tips, voorbeelden en do’s & dont’s geven om The Best Impression te maken. Monika Knottnerus en Pauline Teunissen , PRezz video PR ‘ Online video, een must voor iedere ondernemer’ - Edgar Nijdam, Edgar N ‘Hoe zichtbaar ben jij eigenlijk’ – Karen Bos, Communikaatie ‘Wat je zegt ben je zelf’ – Els Tan, Urbie New Media ‘Social Media etiquette voor het bedrijfsleven’ - Els Slob, Bureau de Baas ‘ Clean up your mind tot make the best impression’ – Boudewijn Broekhuijse, Appsalad ‘ To App or not to App’ – Janneke de Rijk, Stijlrijk ‘Dress for succes’ - Denise Hulst, Het Betere Werken ‘ Timemanagement 3.0’ – Denise de Beer en Joost Doelman, Heuvelrugsport.nl ‘ Energy, one step beyond’ en Henk Kwant, Tafka belastingadviseurs ‘ Van Magere Hein, tot Dagobert Duck’ . Ook Joke van Grootveld de bedrijvencontactfunctionaris binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug is aanwezig voor eventueel advies. De avond bestaat echter niet alleen uit het volgen van workshops. Na de workshops zijn er diverse proeverijen en is er een DJ die zorgt voor lekkere muziek. Wie weet gaan de voetjes van de vloer?

Kortom, alle ingrediënten voor een feestelijke Heuvelrug meetz. Bekijk het uitgebreide programma en meld u snel aan via www.heuvelrugmeetz.nl.

Nog gezelliger…neem een collega-ondernemer gerust mee!

Ondernemersvereniging Zakelijk Heuvelrug is een ondernemersvereniging met een krachtig netwerk van lokale bedrijven, instellingen en organisaties, die u graag door het organiseren van businesslunches, Open Coffee bijeenkomsten en grote netwerkevenementen als Heuvelrug meetz in staat stelt contacten te leggen en kennis te maken met collega ondernemers. Uw belangen worden door Zakelijk Heuvelrug onder de aandacht gebracht van de inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug en instanties als de Gemeente, Provincie en andere relevante bestuurslagen. Op www.zakelijkheuvelrug treft u veel informatie aan. Hebt u vragen of wilt u lid worden, mailt u dan naar info@zakelijkheuvelrug.nl

advertentie
advertentie