Gestolen legertruck aangetroffen

25 september 2013 om 00:00 Nieuws

MAARSBERGEN - Op de Griftdijk in Maarsbergen is maandagmiddag een gestolen legertruck aangetroffen. De Koninklijke Marechausse (KMar) doet onderzoek en krijgt ondersteuning van politie Midden Nederland.

Rond 13.00 uur stelden agenten een onderzoek in op de Griftdijk. Een legertruck stond op een vreemde manier half in de bosrand geparkeerd. Onderzoek ter plaatse wees uit dat de legervrachtauto afkomstig was van een legerplaats uit Brabant. Samen met de KMar werd een nader onderzoek ingesteld omdat de vindplaats van de legertruck erg vreemd was. Al snel bleek dat het voertuig was gestolen. Het voertuig was op de legerbasis gereed gemaakt voor een oefening en was geladen met militaire veldbedden, stoelen, legerkachels en boogtenten. Deze lading bleek niet meer aan boord van de vrachtauto.

Getuigenoproep

De Koninlijke Marechausse vraagt getuigen die iets verdachts hebben gezien of gehoord contact op te nemen met de brigade Utrecht via 035-5481311.

Alertheid

,,Heeft u recent militaire goederen, zoals veldbedden, stoelen, kachels of boogtenten, te koop aangeboden gekregen? Of weet u misschien waar deze goederen zich bevinden? Neem dan contact op met de Koninklijke Marechaussee."

advertentie
advertentie