Tweede grote tik voor FC Driebergen

Nieuws

DRIEBERGEN - Na drie wedstrijden gespeeld te hebben is zaterdag derdeklasser FC Driebergen nog steeds puntloos en bivakkeert in de onderste regionen van de ranglijst. Zaterdag werd met maar liefst met 5-0 verloren van SVM uit en in Maartensdijk, nadat een week eerder FC De Bilt al met 0-6 te sterk was.

Op belangrijke momenten liet de ploeg van trainer Bert van den Brom het hopeloos afweten, met deze grote nederlaag tot gevolg. Zwak uitverdedigen in de 10e minuut betekende al een vroege 1-0 achterstand voor Driebergen, dat vervolgens de gehele wedstrijd achter de feiten aan bleef lopen. Met een 3-0 ruststand was het dus eigenlijk al gelopen voor een tobbend Driebergen. Kort na rust de vierde treffer voor SVM, dat vervolgens wat gas terug nam en pas in de 81e minuut kon uitbreiden naar een uiteindelijke 5-0 eindstand.

Met name verdedigend zag het er bij FC Driebergen belabberd uit. Een meer dan teleurstellend resultaat voor de Driebergenaren die smachtend uitkijken naar de eerste punten in deze competitie. Mogelijk dat daar komend weekend tegen DHSC (thuiswedstrijd) verandering in gaat komen.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 4 minuten geleden
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 10 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 23 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24