Ideeënfair in de Weistaar

18 september 2013 om 00:00 Nieuws

MAARSBERGEN - Het succes van de eerste Ideeënfair krijgt op woensdag 25 september een vervolg. In de Weistaar in Maarsbergen laten 44 deelnemers van 11.00 tot 18.00 uur zien op welke manier de donkere wintermaanden leuk kunnen worden ingevuld. Voor kinderen zal er ook veel te doen en te proberen zijn.

door Monique José Timmermans

Initiatiefneemster Belinda de Man uit Maarn vertelt verder: ,, Alle deelnemers zijn kleine ondernemers uit de regio Utrechtse Heuvelrug. Ze zijn gemotiveerd en creatief. Het zijn mensen die ondernemer zijn geworden om een speciale wending aan hun hobby te geven.”

En behalve dat het twee keer zoveel aanbieders zijn als vorig jaar, zijn het ook nagenoeg allemaal andere. Textiel, verf, hout, fotografie, sieraden, make up, massage, chocola, streekproducten het is slechts een greep uit het totaal. ,,Criterium is geweest dat het dingen zijn die een ander ook kan doen of maken. Het moet bereikbaar zijn, ook voor kinderen. En bereikbaar is dan ook nog eens dubbel uit te leggen”, lacht De Man. ,,Want iedereen is in de buurt gevestigd. Ik ben er echt verbaasd over, zoveel is er te doen wat ik nog niet wist.”

Tijdens de Ideeënfair zijn er voor kinderen veel activiteiten. ,,Bijvoorbeeld ballonnenclown of een klein workshopje zodat mama even rustig kan rondkijken.” De volwassenen kunnen zich vooral oriënteren op het aanbod en afspraken maken met de standhouders.

De Ideeënfair is gratis toegankelijk en wordt ingericht in het voorste gedeelte van de Weistaar aan de Rottegatsteeg 6 in Maarsbergen. Meer informatie is te vinden op de website www.ideeenfair.nl en op de facebookpagina worden regelmatig deelnemers voorgesteld.

advertentie
advertentie