DVSA onderuit in streekderby tegen Musketiers

15 september 2013 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Ook in de tweede competitiewedstrijd van het nog prille voetbalseizoen slaagde DVSA er niet in om tot winst te komen. In eigen huis ging de ploeg van trainer Wes Meerssman met 0-2 onderuit tegen Musketiers uit het nabij gelegen Elst.

Een uur lang was het een leuke pot voetbal, met veel strijd aan beide zijden. Lange tijd leek het naar uit te zien dat het een typische 0-0-wedstrijd zou gaan worden, totdat de 60e minuut aanbrak en 'de Mussen' vanuit de kluts na een corner de 0-1 binnenschoten. Vanaf dat moment brak DVSA en raakte het de draad volkomen kwijt.

De gasten uit Elst maakten vervolgens dankbaar gebruik van deze typische DVSA-dip en brachten in de 70e minuut de stand op 0-2, waarmee de wedstrijd eigenlijk al was gelopen. Alhoewel de thuisploeg nog wel probeerde om het tij te keren, lukte dat niet en was de tweede nederlaag op rij een feit. DVSA-trainer Wes Meerssman: ,,Het zal moeilijk worden om een rol van betekenis te kunnen gaan spelen in deze competitie. Belangrijk is nu dat de gelederen gesloten blijven, ondanks deze tegenvaller."