HDS in tweede helft onderuit

13 september 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Ook in het tweede competitieduel wist derdeklasser HDS zondag niet tot winst te komen. De ploeg van trainer Frank Brouwer bleef in Harmelen steken op een 3-1 nederlaag.

Alhoewel thuisploeg SCH'44 domineerde met goed positiespel, wist HDS dat goed te pareren en kwam de ploeg zelfs in de 20e minuut op een 0-1 voorsprong door Brian Oudijk, na goed voorbereidend werk van Rudy Hack en Nick de Rooij.

Een onterecht afgekeurd doelpunt van HDS in de 25e minuut betekende uiteindelijk een ruststand van 0-1. Een eerste helft waarin HDS zich van de beste zijde liet zien. Maar in de tweede helft een ander verhaal. Binnen een kwartier werd de voorsprong van HDS omgebogen in een 1-3 achterstand en was de wedstrijd halverwege de tweede helft gelopen. 29

Alhoewel HDS het nog wel probeerde en de ploeg aan inzet niets te verwijten viel, bleef het uiteindelijk bij een 3-1 nederlaag. HDS-trainer Frank Brouwer: ,,Alhoewel teleurgesteld over het resultaat, toch een compliment voor de ploeg die absoluut teamgeest uitstraalde en er hard voor heeft gewerkt. Met deze instelling gaan we zeker de komende weken de nodige punten pakken."