DEV haalt fors uit tegen Jonathan

Nieuws

DOORN - Thuisploeg DEV was tegen de Jonathan uit Zeist verreweg de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, waardoor de 4-1 eindoverwinning meer dan verdiend te noemen was.

Vanaf het eerste fluitsignaal gaf DEV vol gas en kwam in de 29e minuut op een 1-0 voorsprong door Tim Kas. In de 36e minuut leverde een van richting veranderde pegel van Ricardo van Amerongen vanaf een metertje of 35 de 2-0 op en liep Zeist volkomen achter de feiten aan. De 2-0 voorsprong was ook tevens de ruststand.

Dat Jonathan in de tweede helft zou gaan komen was voor DEV-trainer Michel van Aken wel duidelijk. Maar een op zich rustig en gedegen spelende thuisploeg pareerde naar hartenlust en kon in de 55e minuut uitbreiden naar 3-0 door een goed geplaatste kopbal van Marijn de Graaf. Daarmee was de wedstrijd eigenlijk al gelopen. Alhoewel Jonathan in de 65e minuut de tegentreffer kon produceren, was het DEV dat met tien man (rode kaart voor Maarten Noordijk) in de 88e minuut de 4-1 binnenschoot (Van Beugen), wat tevens de eindstand betekende. Een in alle opzichten verdiende overwinning.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 41 minuten geleden
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 47 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 17 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24