HDS had tegen Houten recht op meer

7 september 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Onder leiding van de nieuwe trainer Frank Brouwer leed zondag derdeklasser HDS in eigen huis tegen Houten een nipte 0-1 nederlaag.

Een nederlaag die gezien het vertoonde spel van de Leersumse formatie onverdiend mag worden genoemd. Een puntendeling was in deze zeker op zijn plaats geweest. HDS ging van start met tal van blessures waarbij in de 30e minuut ook nog eens routinier Bram Verbruggen een 'schouder uit de kom' opliep en voorlopig de komende weken uit de roulatie is. Met over een weer een aantal kansen en mogelijkheden eindigde de eerste helft van dit duel in een 0-0 ruststand. Alhoewel Houten in het eerste deel van de tweede helft het de thuisploeg behoorlijk moeilijk maakte, bleef HDS goed overeind en streed het voor het waard was.

Maar een aan Houten toegewezen penalty in de 70e minuut, die overigens prima werd binnengeschoten, kwam HDS niet meer te boven. Dat betekende een zuur 0-1 verlies voor Leersum. HDS-trainer Frank Brouwer: ,,We hebben als collectief goed gespeeld ondanks de vele blessures. Alhoewel we net tekort kwamen, had een gelijkspel een betere verhouding van het spelbeeld weergegeven."