DVSA komt tekort tegen Candia

Nieuws

AMERONGEN - Het dit seizoen in de zaterdag vierde klasse (vijfde klasse opgeheven) uitkomende DVSA uit Amerongen leed in Rhenen een 4-1 nederlaag tegen het plaatselijke Candia'66.

Al in de eerste helft werd duidelijk dat de Amerongse ploeg onder leiding van coach Wes Meerssman duidelijk tekort kwam tegen de Rhenense formatie. Het was in de eerste helft van de wedstrijd met name aan de goed keepende DVSA-goalie Bas van de Berg te danken dat het bij een 1-0 ruststand bleef (1-0 voor Candia in de 43e minuut).

DVSA ontbrak het duidelijk aan individuele klasse om goed partij te geven aan de Rhenense formatie. Toch was er ook een lichtpuntje voor Amerongen dat in de tweede helft van de wedstrijd vol aan de bak ging, strijd leverde en in de 73e minuut door Matthijs van Velthuizen de gelijkmaker kon produceren (1-1). Maar toen kort daarna Candia de 2-1 liet noteren leek het gebeurd voor DVSA dat met lange ballen de zaak nog probeerde recht te zetten. Twee Candia-treffers in blessuretijd leverden uiteindelijk een enigszins geflatteerd 4-1 verlies op voor een zeker in de tweede helft hard werkend DVSA. Ondanks geflatteerd wel een verdiende overwinning voor de thuisploeg.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 12 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 18 uur geleden
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52